عراقچی:حزبالله زنده است | مسیر مبارزه با قوت ادامه دارد
وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به بیروت در خصوص تشییع پیکر رهبران مقاومت بیان کرد که این تشییع نشان خواهد داد که مقاومت و حزب الله زنده است و به آرمان خود وفادار است.
رویداد۲۴| سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان که به منظور شرکت در مراسم تشییع جنازه رهبران مقاومت به بیروت سفر کرده، در بدو ورود در این خصوص گفت: امروز به نمایندگی از ایران و از طرف مردم ایران در بیروت برای تشییع جنازه رهبران مقاومت حضور پیدا کردم. آقای قالیباف رییس مجلس هم متعاقبا وارد لبنان خواهند شد.
وی افزود: بسیاری از مردم ایران امروز علاقه مند به مشارکت در این برنامه بودند تا این دو قهرمان مقاومت را تشییع کنند.
عراقچی تصریح کرد: تشییع جنازه امروز نشان خواهد داد که مقاومت و حزب الله زنده است و به آرمان خود وفادار است و مسیر مبارزه ادامه خواهد داشت.
وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: همچنان که مقاومت تاکنون پیروزیهای بسیاری به دست آورده، انشاءالله پیروزی نهایی نیز تحقق خواهد یافت.
منبع: تسنیم
خبر های مرتبط
ایشالا اون دنیا خدا ازشون نگذره حق من جوان ایرانی مادرمرده بیکار که ازم گرفتند
دیگه ایران و مردمش چیزی برای بخشیدن ندارند
آمریکا جنایتکار از سال 1332 تاکنون بزرگترین دشمن ملت ایران بوده است.
در توافق هستهای جدید ایران هم باید مانند آمریکا، کشورهای اروپایی، روسیه، هند، پاکستان، کره شمالی، چین و اسرائیل بمب اتمی داشته باشد.
اگر واقعا سلاح هسته ای بد است، شما نیز آن را کنار گذارید اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا آمریکا آن را کنار نمی گذارد. اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا اروپا آن را کنار نمی گذارد. اگر واقعا داشتن سلاح هسته ای تا این اندازه بد است پس چرا رژیم صهیونیستی آن را کنار نمی گذارد.